BTCJam recenserade - Min personliga erfarenhet och Reddit användarrecensioner | Swedish.globalsciencecollaboration.org

BTCJam recenserade - Min personliga erfarenhet och Reddit användarrecensioner

BTCJam recenserade - Min personliga erfarenhet och Reddit användarrecensioner

Jag har pratat mycket om BTCJam i tidigare blogg postsin det senaste året. Men det är först nu som jag har ett tydligt perspektiv av de fullständiga fördelarna och nackdelarna med webbplatsen. Jag förstår också i större utsträckning hur man använder den på ett effektivt sätt, och det är vad jag vill dela med dig i detta blogginlägg.

En Bitcoin peer-to-peer utlåning plattform

För er som inte är bekant med BTCJam, det är i princip ett sätt för människor att få lån utan att gå via banken. Du förstår, en del människor inte har ett bankkonto eller inte kan få ett banklån eftersom de inte har godkänts för det. Det är därför peer-to-peer utlåning har vuxit så mycket och det är en hel industri, oavsett Bitcoin.

P2P långivare i USA genererade $ 6,6 miljarder i lån förra året. Och nu Bitcoin kommer in för att spela ge människor en helt ny optionto låna ut pengar med mindre avgifter, och vem som helst i världen med en internetuppkoppling. Så BTCJam är i grunden rider P2P utlåning trender och skapa en Bitcoin-fokuserad plattform.

[Tweet_box Design = "box_02"] P2P långivare i USA genererade $ 6,6 miljarder i lån förra året. Och nu Bitcoin kommer in för att spela. [/ Tweet_box]

Du behöver för att bli en hård samlare från tid till annan

Den största fördelen med P2P utlåning är att du kan få väsentligt höga räntor för dina lån. Men som ni säkert vet finns det ingen hög avkastning utan en hög risk. Och så, när du väljer att ge ut dina pengar till främlingar, måste du se till att de återbetala sina skulder.

Min första erfarenhet med BTCJamtaught mig värdefull läxa.

Detta är hur min första investering gick. Jag investerade ฿ 0.83990951 i en mycket solid investering profil (enligt min åsikt åtminstone). Den första betalningen kom felfritt. Den andra betalningen berodde den 1 juli. Kom 5 juli, var vi (investerarna) fortfarande väntar på betalning. Vi började kommentera noteringen sidan frågar låntagaren när han planerar att betala, men vi fick fragment av svar och vaga löften om att betalning skulle ske inom kort.

En månad passerat. Ingen information sattes annat än arga investerare kräver sina pengar. Jag försökte också kontakta BTCJam, och även om jag fick ett snabbt svar från deras supportteam, det fanns inget de kunde göra annat än kolla med låntagaren också.

Efter 38 dagar betalningen gjordes slutligen. Jag slutade att få 6,42 procent i två månader för mina Bitcoins, vilket är ganska bra med tanke på alternativen på marknaden. Men jag var också med hög risk med detta lån försumliga och hamna med ingenting. Så det i grund och botten handlar om hur riskbenägen man är.

Mina kortfristiga placeringar och varför jag valde dem

Även om min första BTCJam erfarenhet var inte en trevlig, jag hamna gör en hög avkastning för mina pengar. Om detta beräknas årligen, skulle jag ha gjort nästan 40 procent april (ränta). Därför jag väljer att fortsätta att investera mina mynt, men den här gången gick jag om det lite klokare.

Så här är mina kortfristiga placeringar:

  • 20,19% april - Investera i fortsatt belånade Bitcoin handel
  • 53,10% april - Investera i handels- och gruvdrift
  • 16,3% april - Att investera i backa en ny krypto affärssystem

Som du kommer att märka, alla investeringar har en hög rating, bara positiv feedback och framför allt en trevlig mängd tidigare återbetalas lån. Det skulle förmodligen varit ännu klokare att diversifiera min portfölj ännu mer, men eftersom jag inte investera en stor summa pengar för tillfället (endast 0.9BTC), jag trodde inte att det skulle vara mycket effektivt.

Maj 2016 Uppdatering: En av dessa investeringar har fallerat, läsa hela artikeln här.

För er som inte vill titta på hela videon kan du se nedan min investering plockning principer i ett nötskal:

  1. Endast investera i investeringar som är nästan 100 procent finansieras.
  2. Undersök låntagaren profilen noggrant: leta efter återbetalas investeringar, sociala valideringar nätverk, tidigare återkoppling (särskilt negativ återkoppling) och hur länge har han varit medlem i BTCJam.
  3. Läs investeringen beskrivningen i sin helhet och se samspelet mellan låntagaren med sina investerare på kommentaren.

Reddit användarnas uppfattning av BTCJam

När du granskar någon Bitcoin service, en hel del människor vänder sig till Reddit för samhället yttrande. Jag gör det till en vana att dubbelkolla mina slutsatser på någon Bitcoin tjänst med de Bitcoin subredditas väl.

Det finns en hel del recensioner av BTCJamon Bitcoin s subreddit och de flesta av dem är ganska positiv, men det är inte intressant information jag ville. Jag letade efter smuts människor har på företaget.

Efter att gräva i lite djupare fann jag att de viktigaste negativa återkopplings folk hade att säga var att BTCJam tar sin klipp från låntagaren när lånet är aktiv. Det innebär att de får betalt omedelbart även om du som investerare inte.

Kombinera det med det faktum att det finns ingen verklig sätt att genomdriva låntagare att betala tillbaka sina skulder och du får en något tveksamt rykte för ett företag som bara ger dig en plattform för utlåning och inte tillräckligt stöd om och när du behöver det.

Även många människor rapporterat att det finns en stor mängd bedragare på webbplatsen som är bara där för att få lån och aldrig betala tillbaka dem. Dock bör använda de metoder som jag beskrev tidigare och diversifiera din portfölj så mycket som möjligt resultera i en stor risk minskning för dig.

Sist men inte minst, kan du alltid använda BTCJam s "autoinvest" -funktionen. Denna funktion tar i princip dina pengar och diversifierar den över olika lån för dig. Även om jag inte har provat den här funktionen jag tenderar att dra sig undan från det, eftersom tidigare erfarenheter har lärt mig att du aldrig vill ge någon annan ansvaret för att hantera dina pengar. Så se till att använda den här funktionen på egen risk.

Slutsats

BTCJam verkar vara en solid alternativ för människor som är villiga att ta kalkylerade risker på sina Bitcoins för högre avkastning. Personligen jag kommer att fortsätta att använda denna webbplats efter de principer som jag har beskrivit och kommer att uppdatera dig som saker och ting utvecklas. Om du har en egen erfarenhet av BTCJamI'd uppskatta om du skulle dela den i kommentaren nedan.

VIKTIGT: vad som skrivs i det här inlägget är min egen personlig rådgivning utifrån min erfarenhet. Jag är ingen investering expert eller guru och du bör ta allt du läser här med en nypa salt. Investera pengar är en riskfylld businessand i slutändan du är den enda reponsible för att hantera ditt kapital. Detta inlägg är min personliga åsikt, inget mer.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Coinbase mot Circle - försökt båda med $ 500 här är vad jag hittade

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Kontroversiella problem du måste vara medveten om

Post Tacocoin

Indacoin recension - Är det en Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Vad är Zen protokoll? November ICO-analys

Post Tacocoin

Bitclub Network Review och Analysis

Post Tacocoin

Jaxx Plånbokrecension - En Allround Bitcoin Plånbok

Post Tacocoin

Vilken är den bästa Bitcoin stationär plånboken?

Post Tacocoin

December ICO-analys - NAGA-granskning

Post Tacocoin

Kraken review - Är denna Bitcoin Exchange pålitlig?

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 recension - Varför Reddit användare klagar över denna Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin Plånböcker för din Android Mobile Device granskades

Post Tacocoin

BTC Robot recension - är det en bluff? Verkliga resultat från bitcointalk-användare