2017s bästa Bitcoin Plånböcker för din Android Mobile Device granskades | Swedish.globalsciencecollaboration.org

2017s bästa Bitcoin Plånböcker för din Android Mobile Device granskades

2017s bästa Bitcoin Plånböcker för din Android Mobile Device granskades

Om du är ute efter att spara din första Bitcoins och du äger en Android mobil enhet här inlägget är för dig. Men innan jag granska de bästa Android Bitcoin plånböcker ute Jag vill bara ge er ett ord av varning.

Mobila plånböcker (Android eller iOS) är den minst säkra formen av Bitcoin plånböcker. Detta beror främst på det faktum att mobila enheter tenderar att bli stulen, förlorade och bryta ner. Om du håller dina Bitcoins i en mobil plånbok, betyder det att den privata nyckeln lagras på enheten och därför om enheten är förstört eller stulet du inte kan komma åt dina mynt.

Med detta sagt, du alltid kan skapa en säkerhetskopia för din plånbok med hjälp av 12-24 ordet frö fras visas för dig när du först installerar plånboken. Det är därför det är viktigt att hålla detta frö fras på en säker plats och ut ur någon annans räckvidd men din egen.

Om du är helt ny för Bitcoin se den här videon om Bitcoin plånböcker, kommer det förmodligen svara på en massa frågor du redan har:

Och nu för plånbok recensioner...

# 1 - Coinbase- Coinbase är inte en Bitcoin plånbok

Vanligtvis när människor tycker om Bitcoin plånböcker de tycker om Coinbase. Men Coinbase är inte en Bitcoin plånbok. Det är faktiskt ett utbyte som låter dig hålla Bitcoins. I en blogg postwritten av Coinbase VD Brian Armstrong, säger han

Du kommer att se Coinbase varumärket övergången från att vara en hybrid plånbok / utbyte att fokusera på enbart vara en detaljhandel och institutionella utbyte

Så medan Coinbase är fortfarande en billig plats att få Bitcoins, ska du inte betrakta det som en mobil plånbok. Coinbase inte ger dig tillgång till din egen privata nycklar eller integritet, som vi har täckt i vår granskning.

Den verkliga # 1 - Mycel Android Bitcoin plånbok

MyCeliumis en populär mobil app plånbok som har en mängd avancerade integritet och säkerhetsfunktioner. Ja, plånboken kan vara lite komplicerat för nybörjare användare, men det är fortfarande en av de säkraste och snabbaste på marknaden. Som ett open source programvara är Mycel ständigt uppgraderas.

Plånboken har inte en webb- eller PC-gränssnitt vilket innebär att mynten kan nås endast via din mobil plånbok. Den goda nyheten är att du kan använda Mycel tillsammans med en hårdvaru plånbok för att få maximal säkerhet för dina mynt.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin plånbok

BreadWalletis förmodligen en av de enklaste Bitcoin Android plånböcker runt. Källkoden till Breadwallet är öppen och det finns bara mycket grundläggande ”skicka” och ”emot” alternativ som presenteras i plånboken.

Detta kommer att vara mycket lätt för människor att vänja sig å ena sidan, men å andra sidan lämnar plånboken utsatt utan avancerat skydd på plats. BreadWallet har en mobil version bara för Android och iOS.

# 3 - copay Android Bitcoin plånbok

Copayis ett open source multisig plånbok skapad av Bitpay. Multisig, står för multisignature, och det betyder att plånboken kräver en viss mängd människor att godkänna en transaktion innan den genomförs. Ungefär som en gemensam plånbok (kan du

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitcoin Kranet WordPress Plugin av 99Bitcoins

Post Tacocoin

Antrouter R1 recension - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Bitcoin Casinos recension - De 5 bästa platserna för Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

TREZOR mot LEDGER - Hands On Hardware Plånböcker recension

Post Tacocoin

Binans recension: Är det en legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Virwox recension: Är det Legit eller en bluff?

Post Tacocoin

Mining mot att köpa Bitcoins - Var kommer $ 10k att få dig?

Post Tacocoin

Bithumb recension - köpa bitcoins i Korea

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading recension

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading recension

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining recension - Det är inte lika lönsamt som du skulle tro

Post Tacocoin

Bitcoin Miner recension: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Är det värt det?