Ledger Wallet granskas av 80 Reddit Users (No Promo Code) | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Ledger Wallet granskas av 80 Reddit Users (No Promo Code)

Ledger Wallet granskas av 80 Reddit Users (No Promo Code)

Ca 2 månader sedan gjorde jag en jämförelse mellan TREZOR och Ledger Wallet. Efter att ha använt min ledgerfor ett tag tänkte jag söka andra online recensioner av Bitcoiners som också äger en enhet. Jag gick igenom flera Reddit inlägg och BitcoinTalk trådar, här är vad jag hittade.

Reddit användare verkar ge en hel del kärlek till Ledger

Med detta sagt VD för Ledger kommenterade jämförelsen post som anger:

Vår nästa produkt kommer att lägga NFC / BLE (Bluetooth) kompatibilitet, och har en inbyggd skärm / tangentbord, med ett kreditkort storlek formfaktor. Vi kommer då att uppnå maximal säkerhet med totala användningen utbredning (första prototyperna kommer att presenteras vid MWC Barcelona i mars).

Nästa hittade jag ett inlägg om Bitcoin Magazine granskning av Ledger. Åsikter var i princip delas men en användare fångade min uppmärksamhet eftersom han är i grunden den enda att äga både TREZOR och Ledger samtidigt. Han säger:

Jag har använt Mycel. Jag äger tre Trezors och tre HW1 och två huvudbok plånbok nano. Efter en hel del experiment för min personliga bruk jag har valt att gå för Greenbits med huvudbok eller HW1. I IMHO de är mer kostnadseffektiv praktisk lösning just nu eftersom jag behöver tillbringa min Bitcoins med min telefon överallt jag (naturligtvis normalt jag hålla min redovisningen i felsäkert). Jag föredrar denna lösning till papper plånbok / mycelium eftersom jag inte vill ta itu med olika pappersformat plånböcker och hantera förändringar.

Den Bitcoin tidningsartikel är också mycket positivt om sina erfarenheter med Ledger.

Avsaknaden av en andra skärm för Ledger är fortfarande ett problem.

Den mest omfattande tråd om de två hårdvaru plånböcker var bara en enkel fråga - TREZOR vs. Ledger, som föredrar du?

Återigen debatt väcka om det faktum att TREZOR har en skärm medan Ledger kan kopplas ihop med din smartphonein för att ge två faktor autentisering (endast tillgängligt för Android för tillfället). Detta fortfarande inte avfärda dig från initiera Ledger på en 100% säker dator (såvitt jag förstår). Inlägget går om och om och får mycket "tekniskt" någon gång. Den allmänna känslan är att det fortfarande inte finns någon klar vinnare.

Det finns vissa farhågor som tas upp när det gäller säkerhet Ledger kan erbjuda utan en andra skärm som TREZOR men enligt min mening dessa är relevanta endast i extrema fall. Här är en kort video av Ledger om hur du installerar enheten.

Sammanfattning och promo-kod

Jag kan säga av egen erfarenhet som Ledgeris en bra produkt. Det är prisvärt, väl utformade och det verkar som de flesta av community håller med om att även om det inte är så säker som TREZOR det säkert nog för deras behov. Förhoppningsvis nya Ledgers kommer verkligen har en inbyggd skärm som kommer att göra dem en ännu bättre produkt.

Jag har kontaktat Ledger om att få några promo koder för våra läsare men just nu de inte levererar något, om något förändringar jag ska vara säker på att uppdatera dig. Se till att prenumerera på 99Bitcoins så att du inte missar några uppdateringar.

Äger du en Ledger plånbok? Om så är fallet, skulle jag gärna höra dina synpunkter om det liksom i kommentarerna nedan.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitcoin Casinos recension - De 5 bästa platserna för Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Xapo recension: 3 saker du behöver veta om

Post Tacocoin

Bästa Dash Mining Hardware - Antminer D3 recension

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånbok för 2014 - Blockchain mot MyCelium mot Coinabse

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading recension

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin skrivbordsplånböcker - 4 plånböcker granskade (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

De bästa Bitcoin-annonsnätverken granskades

Post Tacocoin

Coinomi recension - En mobil plånbok för flera kryptokurser

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin Plånböcker för din Android Mobile Device granskades

Post Tacocoin

Ledger Nano S recension - Är det här Bitcoin Wallet Better Than TREZOR?

Post Tacocoin

Bitbay recenserade: köpa bitcoins i Polen

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining recension - Det är inte lika lönsamt som du skulle tro