Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok

Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok

För er som ännu inte har sett ut Bitcoin Whiteboard tisdagens avsnitt på Bitcoin walletsI föreslår att du gör det innan du läser vidare. För er som har, vid det här laget vet du förmodligen att det säkraste sättet du kan lagra dina Bitcoins är genom användning av hårdvaru plånböcker.

Hårdvara plånböcker använder 2FA genom att se till att för att få tillgång till en plånbok du bevisa din identitet genom något du har (den fysiska plånbok) och något du vet (PIN-koden för plånboken). Om du menar allvar med Bitcoin, måste du få en hårdvaru plånbok, jag har personligen 3 olika.

Idag ville jag passa på att lista som jag tror är de bästa Bitcoin hårdvaru plånböcker på marknaden för 2017. Tänk på att de översta 3 Bitcoin hårdvara plånböcker Jag kommer att presentera är alla bra produkter. Skillnaden mellan 1, 2: a och 3: e plats är något mindre som du ser snart nog.

# 1 - Ledger Nano S Bitcoin hårdvara plånbok

Jag har granskat Ledger Nano Snot länge sedan och var helt imponerad. Företaget som brukade vara den andra tvåan i Bitcoin hårdvaru plånbok race verkade ha matchat det huvudsakliga motståndare TREZOR.

Nano Shas en snygg design, intuitivt användargränssnitt, ett brett stöd av altcoins (Ethereum, litecoin, dogecoin, Zcash, Dash, Stratis) och viktigast ett attraktivt prislapp. Just nu Nano S säljer för € 58 som är runt $ 63 gör den till den mest prisvärda hårdvara plånbok från topp 3 också.

Företaget (LedgerWallet) har funnits tillräckligt länge för att få en respekt rykte och ärligt jag inte kunde hitta något dåligt att säga om deras produkt. Även om jag testat den här artikeln personligen, just nu jag fortfarande faktiskt använder en TREZOR. Den främsta orsaken till detta är att när jag började med Bitcoin den Ledger Nano S var runt ännu inte :)

Klicka här för att läsa mer om Ledger Nano S

# 2 - TREZOR Bitcoin hårdvara plånbok

Min personliga hårdvara plånbok är en TREZOR. Detta är den äldsta maskinvaran plånbok på marknaden och förmodligen den mest ansedda en också. TREZOR har en snygg design, en mycket lätt att förstå användargränssnittet och stöder Zcash, Dash och Ethereum bortsett från Bitcoin (ETH stöds genom en extern plånbok kallas MyEtherWallet).

Priset på TREZOR är lite högre och är för närvarande $ 99. Jag kan inte säga att det motiverar ett högre pris än Nano S och därför är det i 2: a plats i min mening. Men som jag har nämnt tidigare, är detta en stor plånbok och du kan också läsa min fullständig översyn av det här.

Slutligen har den största fördelen TREZOR gentemot sina konkurrenter är företagets rykte. En av företagets grundare är Marek "Slush" Palatinus, som också skapade den första gruvdamm för Bitcoin (grundat 2010).

Klicka här för att läsa mer om TREZOR

# 3 - KeepKey Bitcoin hårdvara plånbok

Kommer i 3: e plats vi har Keepkey en Bitcoin hårdvara plånbok med en vacker men något stort design. Keepkey har liknande funktioner till TREZOR och Ledger Nano S, men det finns några skäl som gör det lite mindre attraktivt i min mening.

För det första är plånboken för stor för att bära i fickan bekvämt. Storleken på Keepkey plånbok är nästan två gånger det TREZOR eller Ledger Nano S (såsom kan ses i bilden ovan). För det andra har företaget inte byggt tillräckligt rykte i samhället.

Ytterligare saker som gör mig att tveka när det gäller att köpa produkten är:

  • Jag har skrivit till deras stöd flera gånger men har inte fått något svar ännu
  • Deras supportsida SSL-certifikat verkar ogiltigt (se här)
  • Några dåliga recensioner från det förflutna några månader på Amazonseem att ifrågasätta produkter tillförlitlighet

På den ljusa sidan, Keepkey stödjer en mängd olika altcoins inklusive Bitcoin, litecoin, dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum, och Dash. Keepkey närvarande försäljning för $ 99 liknar TREZOR.

Klicka här för att läsa mer om Keepkey

Ytterligare Bitcoin hårdvara plånböcker på marknaden

Under de senaste 2 åren har jag också undersökt några ytterligare Bitcoin hårdvaru plånböcker som inte gör topp 3 lista så jag skulle vilja nämna dem här.

CoolWalletis ett kreditkort ser hårdvara plånbok som du kan bära runt i pocket.My översyn av Coolwalletwas positiv, men plånboken har inte fått tillräckligt marknadsandel för för mig att se det som en stabil produkt.

BitLoxis annan hårdvara plånbok jag över, men det var i tidiga skeden och jag kunde inte få det att fungera. Jag har inte tagit ytterligare titt på produkten sedan (detta var tillbaka i början av 2016) och produkten kan ha blivit mer användarvänliga.

Slutsats - Om du menar allvar om crypto, få en hårdvaru plånbok

Det kan inte bli enklare än så här rubriken. Ja, hårdvara plånböcker kostar pengar och ingen som spenderar pengar på saker som de kan få gratis. Men mängden av säkerhet får du med hjälp av en hårdvaru plånbok är mycket mer värdefullt än $ 50- $ 100 du betalar för att köpa själva enheten.

Säg inte "det kommer inte att hända mig" eftersom när kryptovaluta blir vanliga (och det verkar som vi får det ganska snabbt) kommer det att finnas många fler fall av dataintrång eller stöld. Se till att du är beredd...

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Antminer S9 recension - 6 saker du behöver veta innan du köper

Post Tacocoin

Bästa Ethereumplånboken (2018 Uppdatering) - 5 alternativa granskningar

Post Tacocoin

Coinbase missbrukar sina referensprogram deltagare?

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånbok för 2014 - Blockchain mot MyCelium mot Coinabse

Post Tacocoin

Coinbase mot Btc-e mot BitStamp - Var ska du köpa Bitcoins?

Post Tacocoin

Xcoins recension - är det ett legit sätt att köpa Bitcoins?

Post Tacocoin

Vad är Zen protokoll? November ICO-analys

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin skrivbordsplånböcker - 4 plånböcker granskade (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining recension - Det är inte lika lönsamt som du skulle tro

Post Tacocoin

Xapo recension: 3 saker du behöver veta om

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App recension (Hacks, Cheats och Mod apk)

Post Tacocoin

Ge presenten till Bitcoin till jul - Bitcoin Presentidéer